Siguranta sanatatii dumneavoastra

Ne dorim ca toti pacientii care ne trec pragul in aceste zile sa fie in siguranta si sa beneficieze de cele mai bune conditii de diagnostic si tratament.

Deopotriva, ne concentram atentia asupra protectiei medicilor, asistentilor si personalului auxiliar impotriva factorilor care ar putea sa reprezinte un pericol de infectare.

In acest sens, am implementeat intocmai metodologia de supraveghere a sindromului respirator acut, noul Coroanvirus – COVID19, elaborata de Institutul National de Sanatate Publica si se respecta intocmai masurile de conduita responsabila, in conformitate cu deciziile primite de la Directia de Sanatate Publica.

Clinica MedVarix a luat masuri de precautie pentru protejarea sanatatii dumneavoastra si a cadrelor medicale. Printre aceste masuri se numara:

  • Triajul pacientilor: Identificam rapid pacientii cu simptome si infectii respiratorii la intrarea in clinici si spitale;
  • Asiguram masti si echipamente de protectie;
  • Avem spatii si circuite diferite pentru specializarile si tratamentele efectuate;
  • Igiena mainilor este regula noastra de aur pe care o respectam cu maxima strictete;
  • Asiguram igiena riguroasa a tuturor spatiilor;
  • Asiguram dezinfectia spatiilor constant;
  • Respectam toate indicatiile autoritatilor si pastram permanent legatura cu acestea;
  • Masuri riguroase atat ale personalului, cat si a pacientilor sa respecte regulile de igiena respiratorie si igiena;

Cu scopul de a spori siguranta si de a proteja pacientii si personalul medical din clinici, au fost modificate intervalele de consultatii pentru toate specialitatile medicale. In acest fel se evita aglomerarea salilor de asteptare si se acorda timpul necesar dezinfectarii spatiilor dupa interactiunea cu fiecare pacient.

In plus fata de atentia si majorarea timpului acordate igienei tuturor spatiilor din clinici, toate unitatile noastre au fost dotate cu materialele si echipamentele necesare, inclusiv sisteme UV, pentru dezinfectia posibilelor spatii contaminate.

Va asteptam la Clinica MedVarix stiind ca veti fi in deplina sigurana.

Profilul Medicilor MedVarix: Dr. Verdes Gabriel

Sunt medic specialist chirurg, rezidentiatul in aceasta specialitate l-am efectuat in cadrul Clinicii 2 Chirurgie a Spitalului …

Profilul Medicilor MedVarix: Dr. Nicola Roicov

Domnul doctor Nicola Roicov, medic specialist in chirurgie vasculara si membru al societatii europene de chirurgie vasculara, …

Profilul Medicilor MedVarix: Dr. Brincoveanu Liliana Natalia

Dr. Brincoveanu Liliana Natalia Medic specialist chirurgie generala   Absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie” …