Hemoroizi

Echipa noastra, formata din apreciati medici in domeniu, evalueaza starea de sanatate, oferind cele mai bune solutii medicale existente, apreciate si aplicate in marile clinici din lume.

Metodele neoperatorii, se desfasoara fara internarea pacientului, acesta putandu-si desfasura activitatile zilnice fara necesitatea unui concediu medical sau a repaosului la pat. Tehnicile abordate reprezinta o alternativa viabila, moderna, nedureroasa si eficienta la metodele operatorii clasice, folosind aparatura medicala de ultima generatie: coagulare in infrarosu, anuscopia cu ghidare Doppler, etc.

Tratamentul pe care il oferim evita disconfortul si riscurile unei interventii chirurgicale si elimina neplacerile postoperatorii, care in cazul afectiunilor anorectale pot dura pana la 6 luni.

In concluzie, afectiunile canalului ano-rectal, trebuie tratate cu seriozitate de fiecare dintre noi, pentru a elimina un disconfort de moment si un posibil risc major de viitor. Nu trebuie uitat faptul ca boala hemoroidala, netratata sau ameliorate doar cu medicamente, NU SE VINDECA DE LA SINE, continuand sa evolueze spre stadii mai avansate, ce nu se mai pot trata decat prin OPERATIE!

Ce sunt hemoroizii ?

Hemoroizii (interni) sunt vene care captusesc canalul anal ca niste pernite. Daca hemoroizii sunt afectati in mod permanent, ca de exemplu in constipatia cronica, ei se maresc si sunt impinsi treptat in afara anusului.

Care sunt simptomele caracteristice hemoroizilor?

De obicei sangerarea prin anus, cu sange rosu franc, urmata de prolabarea hemoroizilor in afara anusului, insotita de secretie anala care pateaza lenjeria, o senzatie neplacuta de presiune si o senzatie aproape permanenta de defecatie.

Cum pot fi tratati hemoroizii ?

Este necesar un scaun moale, cu o dieta corespunzatoare, bogata in fibre, cu aport suficient de lichide-1,5-2 l/zi, evitarea incordarii la defecatie, evitarea laxativelor, folosirea supozitoarelor sau cremelor adecvate prescrise de medic. Toate aceste masuri trebuie luate in mod permanent, ele vor ameliora afectiunea, dar tratamentul definitiv se face, intr-un stadiu rezonabil de evolutie a bolii, prin metode neoperatorii. Netratati, hemoroizii pot creste foarte mult in dimensiuni, ramanand ca singura atitudine terapeutica interventia chirurgicala, cunoscuta pentru inconvenientele majore perioperatorii. De retinut este faptul ca hemoroizii NU SE VINDECA DE LA SINE, tratamentul medical si masurile igieno-dietetice avand doar un rol de ameliorare

FARA OPERATIE, cu o suferinta cat mai mica si fara stress anestezic, putem trata la MedVarix:

  • boala hemoroidala;
  • tromboza hemoroidala externa (trombectomie) excizia mariscelor hemoroidale;
  • fisura anala;
  • fistula perianala;
  • excizia de polipi anali cu examen bioptic.

Si alte afectiuni benigne, obtinand prin procedee de tratament neoperatorii, rezultate mai bune
decat prin metodele clasice chirurgicale.

Peste 60% dintre noi putem avea la un moment dat un disconfort in regiunea anala, in cele mai multe cazuri, acesta fiind atribuit bolii hemoroidale (durere anorectala, sangerare sau dificultati in evacuarea scaunului). Tratamentul cu unguente, alifii, supozitoare, bai de plante este administrat de cele mai multe ori si bine acceptat de pacienti, insa, rezultatele nu sunt intotdeauna satisfacatoare sau, daca se intampla asa, nu pentru  mult timp, in orice caz, nu definitive. Astfel de experiente suna familiare multora dintre noi. Se intampla ca rezultatele sa nu fie satisfacatoare pe de-o parte pentru ca boala hemoroidala NU SE VINDECA DE LA SINE, ea evoluand treptat, chiar silentios sub tratament medicamentos, dar si pentru faptul ca nu numai boala hemoroidala este responsabila de disconfortul in regiunea anala, un mare numar de alte afectiuni putandu-se dezvolta aici, cele mai multe benigne, dar cu tratament specific; si nu foarte rar – maligne.

Terapii inovatoare in tratamentul ulcerului varicos – LumiHeal

Suntem intr-o perioada de profunde schimbari datorita pandemiei cu SARS-Covid 19. Exista pretutindeni teama ca prezentarea …

Injectarea cu acid hialuronic în buze

Injectarea cu acid hialuronic în buze este o procedură simplă ce acționează pentru a reface volumul pierdut în timp …

Ce este unghia încarnată si cum o tratam la MedVarix?

Unghia încarnată este o afecțiune provocată de un fragment de unghie care intră în piele provocând inflamație, durere …